יום רביעי, 7 באוגוסט 2013

קציצות סויה מהממות!

 הידעתם בפולי סויה יש 28 גרם חלבון לכוס מבושל ! מדהים
בעני זו אם הקטניות הטובות  לפי  האתר של נורית קליפר דיאטנית קלינית

רכיבים והכנה לקציצות משביעות  ומזינות :
לערבב במעבד מזון או לרסק במוט:

-500 גרם פולי סויה  מבושלים

-100 גרם עדשים מונבטות באלדי

-צרור יפה של פטרוזיליה

-ציאה טחונה + חצי כוס מים
להוסיף:
-כולורבי מגורד דק

-סובין רבע כוס

-  3 כפות שעריות שקדים מחלב שקדים או אגוזים טחונים

-רוטב סויה 2 כפות

-תבלינים: חואג' למרק  סומק , פפריקה מתוקה ומלח

לערבב טוב טוב וליצור קציצות   עגלגלות ופחוסות - לשים לב שהן לא יהיו דקות מידי

להניח  בתבנית רצוי על ניר אפייה

180 C עם טורבו (מאוורר)

20 דקות

יוצאות קציצות מתפצפצות מבחוץ ונימוכות מבפנים יאמי!

יצאו לי 27 קציצות כנקודה לקציצה לפי שיטת שומרי משקל

לבריאות ובתאבון!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה