הידעתם בפולי סויה יש 28 גרם חלבון לכוס מבושל ! מדהים
בעני זו אם הקטניות הטובות לפי האתר של נורית קליפר דיאטנית קלינית
רכיבים והכנה לקציצות משביעות ומזינות :
לערבב במעבד מזון או לרסק במוט:
-500 גרם פולי סויה מבושלים
-100 גרם עדשים מונבטות באלדי
-צרור יפה של פטרוזיליה
-ציאה טחונה + חצי כוס מים
להוסיף:
-כולורבי מגורד דק
-סובין רבע כוס
- 3 כפות שעריות שקדים מחלב שקדים או אגוזים טחונים
-רוטב סויה 2 כפות
-תבלינים: חואג' למרק סומק , פפריקה מתוקה ומלח
לערבב טוב טוב וליצור קציצות עגלגלות ופחוסות - לשים לב שהן לא יהיו דקות מידי
להניח בתבנית רצוי על ניר אפייה
180 C עם טורבו (מאוורר)
20 דקות
יוצאות קציצות מתפצפצות מבחוץ ונימוכות מבפנים יאמי!
יצאו לי 27 קציצות כנקודה לקציצה לפי שיטת שומרי משקל
לבריאות ובתאבון!!
בעני זו אם הקטניות הטובות לפי האתר של נורית קליפר דיאטנית קלינית
רכיבים והכנה לקציצות משביעות ומזינות :
לערבב במעבד מזון או לרסק במוט:
-500 גרם פולי סויה מבושלים
-100 גרם עדשים מונבטות באלדי
-צרור יפה של פטרוזיליה
-ציאה טחונה + חצי כוס מים
להוסיף:
-כולורבי מגורד דק
-סובין רבע כוס
- 3 כפות שעריות שקדים מחלב שקדים או אגוזים טחונים
-רוטב סויה 2 כפות
-תבלינים: חואג' למרק סומק , פפריקה מתוקה ומלח
לערבב טוב טוב וליצור קציצות עגלגלות ופחוסות - לשים לב שהן לא יהיו דקות מידי
להניח בתבנית רצוי על ניר אפייה
180 C עם טורבו (מאוורר)
20 דקות
יוצאות קציצות מתפצפצות מבחוץ ונימוכות מבפנים יאמי!
יצאו לי 27 קציצות כנקודה לקציצה לפי שיטת שומרי משקל
לבריאות ובתאבון!!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה