יום רביעי, 10 ביולי 2013

תבשיל עדשים וסויה

תבשיל קל הכנה ומזין

 מרכיבים:

בצל קטן: חתוך לקוביות

פלפל ירוק: חתוך לקוביות

גזר: מגורד גס

75 ג' פתיתי סויה ( להשרות במים רותחים לסנן ולשחות מנוזלים)

100 גרם עדשים שחורות +100 גרם עדשים ירוקות לבשל ולסנן

תבלינים : זרעי כמון פלפל שחור זרעי קוסברה טחונים סומק

רוטב סויה תמרי

כפית שמן זית

הכנה  

לחמם כפית שמן זית בסיר

לטגן מעט את התבלינים 

להוסיף את הירקות לפי הסדר

לערבב  ולתת להם להגיר את הנוזלים אם יש צורך אפשר להוסיף מעט מים ורוטב סויה תמרי

להוסיף את פתיתי הסויה והעדשים

לערבב טוב טוב ולתת לטעמים להתמזג לעוד 5-10 דקות


וזהו! זה מוכן!


 לבריאות ובתאבון!

 

** טיפ אני מבשלת את העדשים עם אצת קומבו  שתפקידה בכוח הוא לעזור לעיכול העדשים


בתמנה מוגש עם שועית ירוקה וסלק (זה מה שאנ אכלתי לצהורים : ) )

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה